Formació

Mares de dia SCCL ofereix periòdicament formacions orientades a iniciar el teu projecte de mare de dia. Amb 75 hores de formació 100% en línia. Seguiment i avaluació per part de l’equip pedagògic a través d’activitats plantejades, vídeotrucades grupals i tutories individuals. I pel pagament, no et preocupis!, oferim i atenem facilitats de pagament que s’ajustin a les teves necessitats.

Per què la nostra formació és per a tu?

  • Si com a mestra, educadora infantil, psicòloga, pedagoga, etc. vols enfocar la teva dedicació a la infància cap a un acompanyament més respectuós.
  • Si vols trobar una feina que et permeti treballar des de casa.
  • Si vols oferir a les famílies una altra opció per a l’atenció d’infants de 0-3 anys.
  • Si vols canviar de vida i vols tenir una feina que t’aporti satisfacció.
  • Si no vols emprendre en solitari i t’aclapara ser autònom@.

Formacions realitzades

ANYTOTAL FORMACIONSTOTAL ALUMNES
2019323
2020332
2021322
2022214
2023215
202417
TOTAL614113

Última formació

Maig 2024 (Inscripcions tancades)

INSCRIPCIONS OBERTES

Apunta’t ja a la nova formació de MAIG / JUNY 2024

Actualment no hi ha cap formació que tingui inscripcions obertes.

Properes formacions

Les dates encara no estàn definides, però en breu hi haurà nova formació, així que no perdis la oportunitat d’ inscriure’t a la propera. Apunta’t per rebre notificacions de les properes inscripcions!

NOVA FORMACIÓ MAIG 2024!

Observacions del centre de formació:

Tota la informació, documents de treball, exemples, etc, es duen a terme com a informació acadèmica exclusiva entre els alumnes i els tutors, quedant expressament prohibida la seva exposició a internet i/o altres mitjans de divulgació aliens a la pròpia activitat acadèmica.

Preu de la formació: 450€

Data de pagament de la formació i inscripcions:

Si realitzes el pagament únic ABANS DEL 15 D’ ABRIL (10% de descompte)

(450 € – 10%) = 405 € TOTAL

Matriculació 3 pagaments

·Matrícula: 150 € (ABANS DEL 25 D’ ABRIL)

·Segon pagament: 150€ (ABANS DEL 10 DE MAIG)

·Tercer pagament: 150€ (ABANS DEL 10 DE JUNY)

Nº de compte d’ingrés: MARES DE DIA SCCL

ES16 3058 1601 2127 1000 0141 (indicar nom de l’alumne/a)

*En cas de sol·licitar la baixa, una vegada començada la formació, es retornarà el 75% del cost de la mateixa.
*Passada la primera setmana de la formació no existeix possibilitat de retorn però sí d’aplaçament per la propera convocatòria.
*En cas d’aplaçaments de la formació no es mantindran els descomptes.

APUNTA’T A LES NOTIFICACIONS

Que diuen de la nostra formació

CRISTINA

(Barcelona)

Des del primer moment m’he sentit molt acompanyada per part de les formadores. Crec que totes les activitats s’han valorat de manera crítica però sense jutjar, des de l’acompanyament i el respecte.

LUCÍA

(Ponferrada)

La formació de mare de dia m’ha semblat molt pràctica i necessària. Els temes són curts i van molt al gra; i les activitats són molt pràctiques i et fan interioritzar el tema.

BEA

(Teruel)

Una formació molt completa, m’ha aportat recursos per poder fer un acompanyament respectuós des d’una mirada integral de la infància.

PEDRO

(Ibiza)

Quan un exerceix una professió tan real i tan noble com aquesta, sempre intenta posar consciència i responsabilitat, i aquest curs és una simfonia del Educare/Educere. El curs de mypdd realitzat per la Cooperativa SCCL de Mares de dia té molts punts, sota el meu criteri, a tenir en compte: Valor, amor i una configuració seriosa de la nostra figura; unes bases sòlides que intenten despertar la curiositat, creativitat i reflexió; i per suposat unes professores/tutores que porten l’amor, la passió i la saviesa per bandera. Per mi (educador infantil i pdd en el meu projecte de Can Porquet) ha estat un plaer poder trobar persones afins i madures on he pogut reflexionar, compartir pensaments i sens dubte créixer com a individu de la mà del meu nen intern.

Col·laboracions

Estem en contacte

Contacta amb nosaltres
Selecciona la delegació de la comunitat autònoma on estàs interessada. Si no surt llistada, selecciona delegació general