Què és Mares de dia, SCCL?

Mares de dia SCCL som una cooperativa de treball associat que neix a Catalunya però sempre a obert les portes a tots els mares i pares de dia d’altres comunitats. El nostre objectiu és crear una base de suport laboral i legal a totes aquelles professionals que es dediquin a la cura de petits grups d’infants de 4 mesos a 3 anys dins la seva llar. D’altra banda, té la voluntat d’oferir aquest servei, amb totes les garanties possibles, a les famílies que no volen o no poden portar els seus fills i filles a l’escola bressol.

Línies pedagògiques

El projecte Mares de dia, SCCL aposta per una educació basada en l’amor i el respecte per les diferències de cada infant, així com l’acompanyament en el ritme de creixement físic i emocional personal de cadascun d’ells. La base de les llars de criança és justament que els nens i nenes puguin passar els seus primers tres anys de vida en un entorn familiar, acollidor i on se sentin segurs i segures, com a casa!

És per això que, tot i que des de la cooperativa es respecten les particularitats de cada llar de criança i les maneres de fer i desfer de cada mare de dia, es proposen unes línies educatives basades en els principis abans apuntats.

Els corrents educatius que des de la cooperativa recomanem aprofundir els pots consultar aquí, tot i que estem treballant en l’elaboració d’un projecte educatiu marc de la cooperativa.

Linies educatives recomanades des de Mares de dia SCCL

Vols saber més sobre nosaltres?

Et recomanem que naveguis per tota la nostra web i si encara et queden dubtes, contacta amb nosaltres

Aquest és el nostre equip

Ana Rudilla

Ana Rudilla Navarro

COORDINADORA, FORMADORA I ACOMPANYANT

El meu nom és Ana Rudilla, mare d’un nen meravellós, mare de dia, Coordinadora de la Cooperativa Mares de dia, SCCL; formadora i acompanyant pedagògica tan de mares i pares de dia en actiu com de futures mares i pares de dia.
Estic titulada en Magisteri Infantil amb aprofundiment posterior en la primera etapa. Porto tota una vida dedicada a l’acompanyament de la infància en diversos sentits, des de cures i animació fins a educació. També estic formada en pedagogies actives, psicòloga infantil, acompanyament emocional, criança conscient, vincle, desenvolupament sensorial…
I en continu creixement i formació.
També he pogut compartir la meva professió al costat del meu fill en els seus primers anys de vida, sentint de més a prop la necessitat i creixement de la figura de mare de dia.

Tatiana Fernandez Gomez

ASSESSORA, FORMADORA I ACOMPANYANT

Sóc mare i mestra d’educació infantil formada en pedagogia Waldorf, acompanyament a la criança conscient i enfocament del desenvolupament infantil primerenc.
Des de sempre he tingut clara la meva vocació dedicada a la petita infància, em vaig formar com a mestra d’educació infantil l’any 2004 i, a partir d’aquí, vaig anar ampliant horitzons dins el món de la criança, l’educació i el creixement personal. L’any 2011 vaig iniciar la formació Waldorf i allà vaig descobrir la figura de la mare de dia. L’any 2013, com a projecte final, em decideixo a crear la plataforma online www.lesmaresdedia.cat per tal de donar a conèixer aquest servei emergent a Catalunya, ser un punt de trobada per a interessats i professionals i difondre la tasca pedagògica i social que fan.
Actualment combino la meva tasca com a mestra amb aquest nou projecte, Mares de dia SCCL.

Col·laboracions

Estem en contacte

Contacta amb nosaltres
Selecciona la delegació de la comunitat autònoma on estàs interessada. Si no surt llistada, selecciona delegació general